Gironella aprova les bases reguladores dels ajuts per la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents

0204 bases beques esportives

Properament s’aprovarà la convocatòria i s’obrirà el termini de sol·licituds

 El ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar les bases regulades dels ajuts per la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella que tinguin dificultats per accedir a activitats esportives.  

“L’aprovació de les bases per ple permet donar constància a aquestes ajudes ja que a partir d’ara només s’haurà d’aprovar la convocatòria, com fem amb les beques de material escolar i llibres”, va explicar David Font, alcalde del municipi.  El pressupost per aquest any es manté en 8.000€,  provinents del programa d’ajuts a la pràctica esportiva per a col·lectius vulnerables de la Diputació de Barcelona.

Miquel Serra, regidor d’Esport, va explicar que des del consistori es treballa per garantir l’accés a l’esport a tot el col·lectiu d’infants i joves ja que està demostrat que la pràctica esportiva és una necessitat social bàsica, millora la convivència entre els joves, i genera una transmissió positiva de valors personals i socials com ara el respecte, l’esforç, la superació, els hàbits saludables...

Al torn de precs i preguntes Albert Xoy, cap de l’oposició, va demanar informació sobre un possible moviment il·legal de runes, i sobre la previsió de la posada en marxa del punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’aparcament del Local del Blat. David Font va respondre que  els tècnics estan fent el seguiment de l’expedient i segueix el seu curs, i que està previst que en les properes setmanes el punt de recàrrega de vehicles elèctrics torni a funcionar.

 

diba transparent

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a