Gironella serà la seu de la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina

 0520 lliga iberdrola gaf

La competició se celebrarà el 19 i 20 de juny



L’Ajuntament de Gironella, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica  i el Club de Gimnàstica EGIBA han firmat un conveni perquè Gironella pugui acollir la primera jornada de la fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina els propers 19 i 20 juny al pavelló municipal del municipi.

A la jornada hi participaran 30 equips provinents de tot Espanya, dels quals 10 equips, inclòs l’EGIBA, que compta amb 3 gimnastes del municipi, Carla Font, Laia Font i Lorena Medina, participaran en la competició de primera divisió, 9 a segona divisió, i 11 a tercera divisió.

Aquesta  serà la primera competició presencial que se celebra en temps de Covid-19 a nivell nacional. L’any pasat els quatre equips classificats per la final van competir en les seves comunitats autònomes corresponents, les gimnastes que es preparen al CAR de Madrid, les van gravar allà, les que es preparen a Catalunya a Salt i les Balears a Palma, per evitar desplaçaments dels esportistes, sense jutges ni públic, tot va ser filmat, i les puntuacions es van extreure via on-line.

Lliba Iberdrola GAF

La Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina és una competició a nivell estatal que consta de fase regular, i final. Enguany, la fase regular tindrà 3 jornades que serviran perquè els 4 millors equips es classifiquin per la final.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a