L'Escola Sant Marc de Cal Bassacs obté un premi Baldiri Reixach

L'Escola Sant Marc de Cal Bassacs obté un premi Baldiri Reixach

Amb el treball sobre la cultura popular i les festes, sobretot amb festa major i les caramelles, el jurat de la Fundació Lluís Carulla, organitzadora del premi, els va otorgar un dels 12 premis a centres que entregava, valorat en 3.300€.

El jurat les ho va concedir "perquè es tracta d'una escola amb un projecte pedagògic fortament arrelat al poble tant des del punt de vista del seu patrimoni i de les seves expressions culturals com del coneixement del medi natural i l'entorn territorial. En són exemple el treball sobre les Caramelles que es porta a terme durant la Pasqua i la vinculació fructífera amb la biblioteca. Cal destacar-ne, a més, l'equip cohesionat i ben dirigit que hi treballa per transmetre als infants el gust i l'esforç per l'aprenentatge". El premi el van recollir el dimecres passat una representació de mestres, pares i alumnes, acompanyats per l'Ajuntament de Gironella al Palau de Pedralbes de Barcelona, en un acte presidit per la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a