Gironella presenta el mercat nadalenc Gironella Vila de Nadal

 1007 gironella vila nadal market

Tindrà més de 20 parades i s’ubicarà a la plaça de l’Estació del 4 de desembre al 5 de gener

L’Ajuntament de Gironella ha presentat avui el nou concepte “Gironella Vila de Nadal”, amb una aposta estrella que és un mercat nadalenc. Aquest mercat obrirà les portes el 4 de desembre, i transformarà la plaça de l’Estació en un mercat nadalenc “com els dels pobles de centre Europa que tots hem vist en imatges” i que acollirà parades d’artesania, alimentació, i concerts.

Santi Felius, regidor de promoció econòmica, ha explicat que el mercat comptarà amb 21 parades, 18 les ocuparan artesans i comerços del municipi, i la resta bars, restaurants i forns del municipi. La idea és atraure gent d’arreu de la comarca del Berguedà però també d’arreu del país, amb un mercat únic de la zona. La proposta comercial tindrà també una oferta cultural constant, amb “un escenari, i una zona amb taules i cadires perquè les persones assistents puguin gaudir d’una xocolata calenta o sopar després d’haver fet les compres”, ha afegit Felius.

Per la seva banda, l’alcalde David Font ha explicat que l’aposta de fer aquest mercat és perquè generarà compra induïda cap al comerç del municipi. “És fàcil pensar que un ciutadà vindrà a veure el mercat i aprofitarà per conèixer el munipi i el seu comerç local; o bé a la inversa”, ha afegit Font. Per aquest motiu també ha volgut destacar el suport que l’Associació de Comerciant de Gironella mostra en participar i acompanyar el projecte.

Durant la presentació, el regidor Felius ha explicat també que aquest mercat és una de les activitats i accions previstes, i també ha anunciat que “enguany renovaran les llums de Nadal de l’Avinguda Catalunya, i el market serà el centre de les activitats nadalenques d’aquest any a Gironella,  inclosa la Fira de la Puríssima, que s’englobaran sota la marca Gironella Vila de Nadal”, ha comentat Felius.

El detall de les activitats que es portaran a terme es coneixeran en breu, si bé es fan públics ja els horaris d’obertura del “Market”.

CALENDARI

Del 4 al 12 de desembre, del 16 al 19 de desembre, del 22 al 24 de desembre i del 30 al 5 de gener (el dia 1 tancat).

Horaris:

Entre setmana de 16.30h a 20.30h i caps de setmana i festius de 12.00h a 21.00h.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a