Gironella crearà un espai de Coworking municipal

 0319 coworking LOGOS

L’espai s’ubicarà a l’antiga llar d’infants de Viladomiu Nou, del qual ja se n’han licitat les obres

L’Ajuntament de Gironella ha obert la licitació per l’adequació de l’antiga Llar d’Infants de Viladomiu Nou per tal de crear un espai de coworking municipal que comptarà amb 2 despatxos individuals, dues sales de reunions, zona de treball comuna i una zona de cocreació. En total, es preveu que simultàniament hi puguin treballar fins a 10 persones emprenedores o professionals liberals.

Lluís Vall, regidor de Polítiques  de talent i innovació, explica que la reforma de l’espai pretén generar un nou equipament que permeti oferir un espai de treball als joves emprenedors del municipi, captar professionals liberals d’altres punts del país que puguin teletreballar i identifiquin Gironella com un entorn de serveis i ben comunicat per establir-s’hi, i també per crear sinèrgies entre els diferents perfils de persones que s’hi vagin incorporant.

L’actuació té un cost de 152.477,04€, i les empreses interessades en realitzar poden presentar la documentació fins el 24 de març a través del perfil del contractant. L’Ajuntament disposa d’una subvenció de gairebé 25.000€ provinents del programa Leader, i està pendent de la resolució de diverses subvencions per aconseguir més finançament.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a