La selecció del pubillatge es renova: qualsevol jove d’entre 16 i 19 anys podrà optar a representar la Vila

cromo ajuntament03

Les proves es faran el dia 4 d’agost a les 8 del vespre a l’Ajuntament de Gironella

L’arrelada tradició del pubillatge de Gironella arriba a aquesta edició amb novetats importants en la mecànica. Des d’aquest any, el nou sistema de presentació de candidatures permet que tothom pugui presentar-se i ser Pubilla o Hereu de Gironella, sempre que tingui entre 16 i 19 anys ja complerts i estigui empadronat a Gironella.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, destaca que la Pubilla i l’Hereu són “ambaixadors de la terra allà on van”, i que poden viure de primera mà les festes del municipi. Així mateix, recorda també el “compromís, responsabilitat i disponibilitat” que requereix l’elecció. En una carta adreçada a aquests joves, Vall els anima a “fer un pas endavant” en aquesta oportunitat que es brinda per primera vegada al municipi.

Les proves d’accés es faran el divendres dia 4 d’agost a les 8 del vespre a l’Ajuntament de Gironella, i cal confirmar prèviament l’assistència a departamentcultura@gironella.cat indicant nom, cognoms, edat i telèfon.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a