Gironella acull la proclamació del Pubillatge de la Catalunya Central 2016

Gironella acull la proclamació del Pubillatge de la Catalunya Central 2016

Més de 300 representants del Pubillatge de tot Catalunya es concentraran a la Perla del Llobregat

Uns 25 candidats i candidats a pubilla, hereu, dames i fadrins s'aplegaran a Gironella el proper cap de setmana en el segon certamen més important de Catalunya en quant a pubillatge.

Durant el dissabte el matí, segons ha informat el regidor de Cultura, Lluís Vall, totes les persones que opten als diferents títols s’examinaran a la Llar d’Avis valorats per un jurat format per 30 persones que avaluaran una prova escrita de cultura general i una altra d’oral.

Al migdia, 80 persones dinaran a l’Església Vella mentre el jurat pren nota del comportament i el protocol a taula.

Ja a la tarda, l’acte de proclamació començarà a les 6 de la tarda amb el comiat dels representants del Pubillatge de la Catalunya Central sortint i en què es proclamaran els nou catcentralencs.

Els candidats de Gironella que es presenten a l’edició del títol d’enguany són Ferran Camps i Cristina Subirà

Durant tota la tarda, Gironella acollirà pubilles i hereus de tot Catalunya arribant a més de 300 representants. Tot seguit, i un cop feta la proclamació, tindrà lloc el sopar de gala al Local del Blat en què els representants sortints faran un comiat informal i finalment tindrà lloc una festa final per a tothom qui assisteixi a l’acte.

El regidor de Cultura es mostra molt satisfet de poder acollir aquest gran acte que referma que a dia d’avui hi ha un nombrós públic jove que manté aquesta tradició i que l’Ajuntament de Gironella contribueixi a mantenir viva aquesta tradició al municipi. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a