La Biblioteca de Gironella formarà part del circuit de programació de sessions “Documental del Mes”

Al circuit, en què també hi participarà la Biblioteca de Puig-Reig, s’hi projectaran una desena de documentals premiats o seleccionats en Festivals Internacionals

Al circuit, en què també hi participarà la Biblioteca de Puig-Reig, s’hi projectaran una desena de documentals premiats o seleccionats en Festivals Internacionals

La Biblioteca Municipal de Gironella i la de Puig-Reig formaran part del Documental del Mes, un circuit de programació en què es passaran un documental cada mes d’aquest 2016, a excepció dels mesos de juliol i agost.

La presentació, que ha tingut lloc aquest dilluns, 18 de gener, a la Biblioteca de Puig-Reig ha comptat amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, i el director de la Biblioteca de Gironella, Francesc Puig, en representació del municipi gironellenc.

El regidor de cultura explica que aquesta és la primera col·laboració entre les biblioteques dels dos pobles veïns, després d’un any de la inauguració del nou equipament integrat a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.

El documental del mes és la branca de distribució del Festival Internacional del Cinema Documental: DocsBarcelona

DocsBarcelona va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que brinden els festival i fora de les grans capitals. La filosofia és la de crear un hàbit de consum documental i de promou la descentralització audiovisual.

Lluis Vall matisa que per això cada mes s’estrenarà un llarg documental seleccionat o premiat als principals festivals de cinema que d’una altra manera no arribaria a les nostres sales.

La primera sessió tindrà lloc el proper divendres, 22 de gener, a les 20h, a la Sala d’actes de la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-Reig amb la projecció del documental d’Elena Zervopoulou, Grècia: Reinventar-se per sobreviure

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a