Gironella presenta la programació del primer trimestre de Culturitza’t

titol3linies

Inclou espectacles per a tots els públics

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació del primer trimestre de Culturitza’t, el cicle d’activitats culturals, que ofereix una programació cultural estable per a tots els públics.

El tret de sortida serà diumenge 29 de gener, amb la primera “Tarda de monòlegs”, presentadaa pel berguedà David Cols, acompanyat d’Àngel Miralles i Eloi Guell. “Les tardes de monòlegs són una de les novetats d’enguany, i es repetiran mensualment amb diversos monologuistes del panorama català” ha explicat Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella.

El mes de febrer podrem gaudir d’un espectacle homenatge a Chavela Vargas, “Tranquila. Celeste canta Chavela”, el dia 5 a l’Espai el Blat; CineXic i Cine infantil sense pares ni mares amb les pel·lícules “Al sostre del món” i “Campeones” respectivament, el dia 12; i l’últim diumenge, el 26, coincidint amb carnestoltes, una nova “Tarda de monòlegs” amb Guillem Estadella, Impro con Limón, presentada per David Cols.

El mes de març començarà amb una proposta inèdita de música clàssica a l’Espai Santa Eulàlia, amb el concert de Marc Comabella, Sergi Renom i Clara Renom el dia 5, el dia 12 arriba una nova sessió de CineXic amb la projecció de la pel·lícula “El cargol i la balena” i cine infantil sense pares ni mares, amb “Tadeo Jones 3”. El 19 de març, el dia de la Fira del Motor, podrem gaudir de l’espectacle itinerant “Estop”de Cor de teatre. El 25 de març Mans Unides Gironella presenta el Festival Infantil Solidari, el 26 de març arriba la última tarda de monòlegs, amb Eva Cabezas, Lourdes Bayonas i David Cols, i el festival de màgia Magikae posarà el punt i final a la programació del primer trimestre els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril.

Lluís Vall, regidor de cultura, explica que s’han actualitzat els preus per fer front a l’increments de costs, però es manten preus populars. Les entrades anticipades tindran un preu de 6€, i a taquilla 8€, 1€ més que l’any anterior.

Comprar entrades online 

culturitzat 1t 2023

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a