Gironella estrena APP gratuïta amb el més destacat del municipi pels gironellencs i visitants

20170608 app

La nova APP permet consultar els comerços del municipi i fer gestions amb l’Ajuntament, entre altres funcions

L’Ajuntament de Gironella ha estrenat aquesta setmana una aplicació (APP) per a Android i IOS que permet fer un pas endavant molt important pel que fa a la comunicació, la transparència i els serveis pels vilatants i pels visitants. Amb aquesta aplicació, tothom podrà disposar a la butxaca d’un accés ràpid i fàcil als serveis de l’Ajuntament.

Dissenyada per ser intuïtiva i àgil, la nova aplicació es pot descarregar gratuïtament des dels mòbils o tauletes amb els sistemes operatius Android i IOS (Apple). Dins l’aplicació s’hi pot trobar informació sobre l’agenda d’actes, els llocs d’interès del municipi, rutes, costumari, fires, festes, telèfons d’interès, comerç i serveis municipals, entre altres. En molts d’aquests casos, les informacions apareixen referenciades amb mapes per facilitar que l’usuari s’hi pugui desplaçar. L’aplicació recull, doncs, informacions d’interès com ara la ubicació dels desfibril·ladors, o informació relativa als transports públics, entre altres.

A més, qui disposi de l’aplicació tindrà l’oportunitat de reservar locals, concertar visites amb l’Alcalde i, en els propers mesos, de transmetre incidències de la via pública directament a l’Ajuntament. Com a element destacat, els usuaris que tinguin descarregada l’aplicació també podran rebre notificacions en moments puntuals, quan l’Ajuntament els vulgui fer arribar alguna informació d’especial rellevància com ara el programa de la Festa Major o informació sobre situacions d’emergència. 

Per altra banda, dins de l’aplicació municipal també s’hi podran crear altres sub-aplicacions: en aquest moment, ja hi ha en marxa la de Gironella Jove i la de l’Associació de Comerciants. Per tot plegat, aquesta és la aplicació més completa de tots els municipis del Berguedà.

L’aplicació es va presentar en públic aquest dimarts en presència de l’alcalde de Gironella, David Font, el regidor de Comunicació i TIC, Lluís Vall, i Lola Aymerich, que ha format part de l’equip responsable de crear l’APP. 

En cas de detectar qualsevol anomalia en el contingut, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Gironella i s'esmenarà.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a