Gironella aconsegueix per novè any consecutiu el Segell Infoparticipa

 0313 segell infoparticipa gironella

El segell avalua la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

L’Ajuntament de Gironella revalida per novè any consecutiu el Segell Infoparticipa, una certificació que atorga el Grup d’Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègia i Transparència)  de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), aconseguint el 87% dels indicadors.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes. 

Enguany s’han mantingut els 52 indicadors de la passa edició, que responen a 5 preguntes bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius,  com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos, i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. I s’estableixen 2 criteris de validació: informació temàtica, contingut, comprensió i representació gràfica, que estableix què, com, i on apareix la informació; i la ubicació o espai de la web on ha d’aparèixer perquè sigui fàcilment localitzable.

David Saborido, regidor de Comunicació i Govern obert, valora molt positivament l’obtenció d’aquest segell any rere any i remarca que  és una mostra de l’aposta per millorar la transparència i la qualitat de la informació.

L’acte d’entrega del segell serà el 20 de març a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a