L’Ajuntament de Gironella revalida per vuitè any consecutiu el Segell Infoparticipa

0429 segell infoparticipa

El consistori és l’únic ens públic del Berguedà en aconseguir-ho 8 anys consecutius

L’Ajuntament ha revalidat el Segell Infoparticipa per vuitè any consecutiu, aconseguint 45 dels 52 indicador, un 86,54%, establerts pel Grup d’Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègia i Transparència)  de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquesta edició s’han mantingut els 52 indicadors de l’any interior, que responen a 5 preguntes bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius,  com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre la província i la gestió dels recursos, i quines eines per a la participació ciutadana.

David Saborido, regidor de Comunicació i Govern obert, valora molt positivament l’obtenció d’aquest segell any rere any i remarca que  és una mostra de l’aposta per millorar la transparencia i la qualitat de la información.

L’acte d’entrega del segell serà el 9 de maig a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB

SEGELL INFOPARTICIPA

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a