Gironella celebra la semana del comerç amb una campanya de dinamització del comerç sostenible i de proximitat

cromo comerc

L’ajuntament sorteja 25 kits de compra sostenible

En motiu de la terecera setmana del comerç de Catalunya, l’Ajuntament de Gironella, amb la col·laboració dels comerços del municipi, inicia una campanya per impulsar el comerç sostenible i de proximitat. 

M.Àngels Sallés, regidora de Promoció Econòmica, explica que amb aquesta campanya s’intenta aplicar la sostenibilitat per promoure el comerç de proximitat. Sallés, destaca que des del consistori ja es treballa per millorar la sostenibilitat, i es dona suport al comerç, però amb aquesta acció se sumen forçes i es fa una campanya conjunta.

La campanya, titulada #Gironella és comerç busca premiar i fidelitzar els clients que de forma habitual compren al municipi. Des de l’ajuntament s’han repartit butlletes a tots els comerços i establiments de la vila. Per a poder participar els usuaris hauran de realitzar 4 compres per un valor de 15€ o més en diferents establiments del 18 al 24 de març, i dipositar la butlleta degudament segellada el dia de la Fira del Motor a la carpa de l’Ajuntament de Gironella a l’espai de le entitats (C/Balmes).

L’agraïment per aquells qui participin en la campanya pot ser doble. En primer lloc, podran participar en el sorteig de 25 kits de compra sostenible (1 bossa reutilitzable + kit de tuppers) i a tots els participants se’ls obsequiarà amb un tupper (limitat a 130 unitats). El sorteig tindrà lloc el diumenge 24 de març al la carpa de l’ajuntament a les 19.00h, dins els actes de la Fira del Motor.  Els guanyadors rebran un kit de compra sostenible, i la resta de participants podran passar a recollir el tupper del 27 de març al 12 d’abril a l’ajuntament en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h i dijous de 16.30 a 18.30h).

Es pot consultar la normativa del sorteig en aquest enllaç 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a