El comerç gironellenc sortirà demà al carrer amb les Gangues a la Fresca

cromo comerc

Els visitants podran gaudir, beure, tastar, escoltar, mirar, jugar i comprar.  Tot en una nit que no us podeu perdre

Aquest dissabte a partir de les 8 del vespre Gironella viurà una nova edició de les Gangues a la Fresca, la festa anual de l’Associació de Comerciants de Gironella per premiar la fidelitat dels seus clients i, aprofitant que la comarca hi ha molts visitants de vacances, donar a conèixer els establiments més enllà de les nostres contrades. 

La festa començarà a les 20:00 h i durarà fins les 02:00 h. Al llarg d'aquestes hores, el visitant podrà gaudir d’actuacions musicals, tastos de productes locals, jocs per a la mainada i, és clar, de les ofertes dels comerços, que aprofitant les rebaixes trauran totes les gangues al carrer. 

Els visitants a les Gangues podran gaudir, beure, tastar, escoltar, mirar, jugar i comprar, en una nit que no us podeu perdre. A més, aquest any la festa comptarà amb la visita de ‘Nuskita Flowers’, tota una estrella de l’espectacle que animarà encara més la festa. 

Com s’ha fet en les edicions anteriors, els visitants de les Gangues també podran participar en tres sortejos que aniran a càrrec de l’Associació de Comerciants de Gironella. El primer serà d’un lot de productes i vals de descompte o compra, per tal de poder gastar als establiments col·laboradors; el segon, un val de 200 € que el guanyador/a haurà de gastar amb el temps màxim d’una hora, i com a mínim en tres comerços col·laboradors diferents; i el tercer tornarà a ser un lot de productes i vals de descomptes o compra. 

Per poder-hi participar, el públic haurà de dirigir-se a qualsevol dels comerços col·laboradors i demanar el Passaport, que s’haurà d’omplir durant el dia amb 3 compres superiors a 5 € en tres comerços diferents, i després dipositar-lo a l’urna instal·lada al Garatge PaQ. 

gangues cartell ok

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a