L’Ajuntament de Gironella cedeix un espai perquè el Taller Coloma pugui iniciar la descentralització d’activitats per la comarca

 

L’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà hi desenvoluparà activitats durant el curs 2020/2021

L’Ajuntament de Gironella ha signat un conveni de cessió d’ús del Casal “La Llar” amb l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà per a què l’entitat pugui utilitzar gratuïtament l’equipament municipal per a desenvolupar-hi activitats durant el curs 2020/2021. Aquestes activitats es centraran en desplaçar en aquest espai un grup dels usuaris i usuàries del Taller Coloma, de dilluns a divendres, on podran fer la seva activitat de forma habitual.

En concret utilitzaran la primera planta de l’edifici, que serà d’ús exclusiu per a ells, mentre que les activitats habituals del Casal es desenvoluparan a la planta baixa. Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que les característiques de l’espai permeten que es desenvolupin les dues activitats paral·lelament, sense interferències, i així aprofitar al màxim l’equipament.

Aquesta setmana el Casal La Llar reprendrà les activitats per aquest curs, adaptades a la covid-19, amb grups estables de màxim 10 persones per activitat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a