L’Ajuntament de Gironella obre tres noves places de treballadors per a la brigada

cromo ajuntament02

Fins el 19 de maig es poden presentar currículums per a dues places de paleta a jornada completa, i una de fuster a jornada parcial

L’Ajuntament de Gironella ha posat en marxa el procés de selecció de tres nous treballadors per a la brigada municipal. En aquesta ocasió, s’ofereixen dues places de paletes a jornada sencera durant 12 mesos, i una de fuster de 25 hores setmanals (al matí) durant 9 mesos. Aquesta convocatòria es finança amb el pla extraordinari de la Diputació de Barcelona de foment de l'ocupació, i complementa els plans Inclou de l'Ajuntament de Gironella de lluita contra l'exclusió social.

Els currículums per ocupar aquestes places s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic fins el dia 19 de maig.

La incorporació d’aquests treballadors serà efectiva el dia 1 de juny. Podeu consultar les bases completes clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a