S’obre un concurs per a seleccionar tres places de taquiller i una de manteniment per la piscina de Gironella

S’obre un concurs per a seleccionar tres places de taquiller i una de manteniment per la piscina de Gironella

El termini per presentar instàncies per a les diferents places obertes s’acaba el proper divendres 29 d’abril

La regidora de promoció econòmica i ocupació, M. Àngels Sallés, ha donat a conèixer un nou procediment de selecció per a contractar tres places de taquiller i una plaça de manteniment de la piscina municipal.

Els horaris variables de les diferents ofertes laborals varien en funció de la plaça a ocupar. Així, hi haurà dues places de taquillers amb un contracte de 22’5 hores per setmana del 20 de juny al 9 de setembre, amb torn de matí o tarda, en dies feines; una vacant de taquiller de 18 de juny a l’11 de setembre, amb contracte de 19 hores per setmana, en un torn únic de caps de setmana i festius; i un empleat de manteniment de l’1 de juny al 13 de setembre amb contracte de 28 hores per setmana.

Les sol·licituds s’hauran de presentar al registre de l’Ajuntament, en horari d’oficina, acompanyat d’una instància segons el model normalitzat pel consistori i fins el 29 d’abril de 2016

Juntament amb les instàncies presentades, totes les persones que vulguin optar a una d’aquestes quatre places de feina hauran de presentar un còpia del DNI, un còpia del títol acadèmic que els habiliti per participar a les proves, el certificat que acrediti el coneixement de català en cas de tenir-lo i un currículum i els documents justificatius dels requisits i mèrits que al·leguin per tal que el tribunal els pugui valorar.

Totes les persones aspirants hauran de complir els requisits que es poden consultar en aquest enllaç, on també s’hi troba més informació sobre el procés de selecció. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a