El Servei de vigilants locals es trasllada a l'edifici de l'Ajuntament

El Servei de vigilants locals es trasllada a l'edifici de l'Ajuntament

El trasllat serà efectiu a partir del dia 1 de desembre.

El servei de vigilants locals de la vila de Gironella, estarà situatat a l'edifici de l'Ajuntament a partir del proper dijous 1 de desembre.

Aquest canvi d'ubicació, respon, principalment, a la voluntat de millorar l'atenció ciutadana, per les condicions més favorables de les quals disposa el nou edifici de l'Ajuntament, alhora, que es tracta d'una optimització i reducció de la despesa econòmica, d'acord amb el criteri que s'està seguint en l'elaboració del pressupost per a l'any 2012. Aquesta actuació permet que ja es pugui realitzar durant aquest mes de desembre. Es preveu que l'estalvi aproximat sigui de 8.000 euros anuals.

També es preten millorar l'atenció i alhora potenciar la presència dels agents locals al carrer, apostant per la policia de proximitat.

El telèfon de contacte serà el mateix que fins ara, el 93 822 81 81.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a