Gironella presenta una nova edició del Carnestoltes

0203 carnestoltes 

El Carnestoltes se celebrarà el 24, 25 i 26 de febrer

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació del Carnestoltes de la Vila, el més tardà de la comarca, que se celebrarà l’últim cap de setmana de febrer, el 24, 25 i 26 de febrer. Els actes començaran divendres amb la rua escolar i acabaran diumenge amb la segona edició de la Tarda de monòlegs, en marc del Culturitza’t.

Lluís Vall, regidor de Festes, explica que enguany es recuperen les rues escolars, tant a Cal Bassacs amb l’Escola Sant Marc, com a Gironella, amb tots els centres d’Educació Primària i alumnat de l’IES Pere Fontdevila. “La rua finalitzarà amb una gran festa a la Plaça de l’Estació, a la tarda hi haurà un concert exclusiu per a escoles, i el dia s’acabarà amb la ja tradicional Gllitter Party a l’Espai el Blat”, comenta Vall.

Dissabte al matí el jurat visitarà els aparadors participants al concurs d’aparadors, i a la tarda, se celebrarà la gran rua de carnestoltes que recorrerà els carrers del nucli comercial i acabarà amb un final de festa i l’entrega dels premis del concurs de comparses i d’aparadors. La festa continuarà amb el correbars i la gran nit de carnestoltes amb Banda Neón, DJ i PD’s KINK-CAU. Les entrades per la festa de la nit es poden comprar per internet o a taquilla. 

Diumenge al matí la Perla i tota la comitiva recorreran els barris que participen al concurs de barris, i la Tarda de monòlegs posarà el punt i final a 3 dies de disbauxa al municipi.

CONCURSOS

Les inscripcions als concursos d’aparadors i de comparses s’han de fer a l’APP de Gironella, i com a novetat, enguany qui vulgui participar al concurs de balcons només haurà d’enviar una foto del seu balcó al Whatsapp de l’Ajuntament +346920897 amb Nom i cognoms, adreça i barri com a molt tard diumenge 26 a les 13.00h.

Consultar les bases dels concursos

PROGRAMA D'ACTES

cartell actes esb3

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a