Gironella instal·la una illeta de reciclatge a l’àrea d’acollida d’autocaravanes

0806 illeta reciclatge autocaravanes 

L’illeta és d'ús exclusius per als usuaris de l'àrea d'acollida d'autocaravanes

L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat una illeta de reciclatge a la nova àrea d’acollida d’autocaravanes de 16m2 amb  contenidors de les diverses fraccions, excepte vidre, per facilitar el reciclatge dels visitants.

Lluís Vall, regidor de Turisme, explica que amb aquesta actuació, i el servei de wifi també instal·lat recentment, l’àrea d’autocaravanes ja compta amb tots els serveis perquè es converteixi en un referent a la zona. “Des de la seva inauguració Gironella ha rebut desenes d’autocaravanes cada cap de setmana, i les valoracions són molt positives, esperem que amb aquestes noves millores, cada vegada siguin més els turistes que visiten el nostre municipi”, afegeix Vall.

La instal·lació d’aquesta illeta podria servir com a com a prova pilot per poder-se aplicar a altres municipis de la comarca, i facilitarà el reciclatge de les persones que pernoctin al municipi. “Els gironellencs i gironellenques porten més de dos anys reciclant amb el model del porta a porta, i volem aconseguir que els turistes també puguin separar bé els residus per seguir millorant les taxes de reciclatge”, explica Josep Camps, regidor de Sostenibilitat.

La informació està en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a