Gironella inicia una campanya de civisme a la via pública

0427 campanya civisme 

S’utilitzaran imatge de casos reals per conscienciar a la població

L’Ajuntament de Gironella inicia una campanya de civisme que inclou accions per conscienciar  a la població i eradicar les pràctiques incíviques relacionades amb el manteniment de la via pública i l’estacionament de vehicles.

Teresa Terricabres, regidora de Salut Pública, explica que la campanya, titulada “Cuidem Gironella, fem-ho entre tots/es”, busca informar de les males pràctiques d’alguns ciutadans i conscienciar de la necessitat de fer les coses bé, tant per millorar la mobilitat i la seguretat per a vehicles i vianants, com la salubritat a la via pública. “La campanya se centra en 3 grans àrees, l’estacionament de vehicles, l’abandonament de residus i voluminosos i la no recollida d’excrements d’animals a la via pública”, afegeix Terricabres.

4La campanya consistirà en la publicació a xarxes socials d’imatges de casos reals de comportaments incívics, sempre respectant la privacitat del responsable, en les que s’informarà de la infracció comesa i la sanció econòmica corresponent.

Aquesta campanya va lligada a l’ordenança de convivència i civisme, aprovada al ple del mes de febrer, que regula les conductes incíviques i estableix les sancions. La regidora recorda que la iniciativa és la segona fase de la campanya de civisme que es va iniciar l’any 2019. La primera fase es va centrar en la tinença responsable d’animals i la tercera i última fase anirà enfocada al veïnatge i les relacions socials.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a