Servei de suport emocional i d'acompanyament en el dol

Servei gratuït de suport emocional i acompanyament al dol davant la crisi actual de la Covid-19 que ofereix atenció telefònica personalitzada amb una psicòloga sanitària per fer una primera valoració de la situació, i oferir eines i estratègies per aprendre a gestionar aquesta situació i millorar la salut emocional.

Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 10.00h a 12.00h.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Sí, accepto que l’AJUNTAMENT DE GIRONELLA tracti les meves dades personals de conformitat amb els següents requisits: Informació bàsica sobre protecció de dades. Responsable: AJUNTAMENT DE GIRONELLA. Finalitat: Gestionar les peticions formulades i l’enviament de comunicacions referents a l’activitat inscrita. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades serán exlusives per l’Ajuntament de Gironella, i en cap cas serán cedides. Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades.
Powered by BreezingForms

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a